Sommerhuset

Velbeliggende sommerhus på stor naturgrund i Kandestederne kun ca. 250 m fra stranden og det fantastiske vesterhav.

Huset er på 60 kvm bestående af åbent køkken med køleskab, komfur, ovn, microovn, kaffemaskine, kogekedel, brødrister og vaskemaskine.  Spiseafdeling og stue med brændeovn, tv ( ikke sattelit) og dvdafspiller (Et stort udvalg af film til både børn og voksne vil være til rådighed). Desuden findes et værelse med 2 køjesenge, et værelse med dobbeltseng og hyggelig hems med 2 sovepladser. Badeværelse med brus. El-radiatorer i hele huset.

Der findes flere terrasser med havemøbler. 2 solsenge, grill, udendørsspil mm.

Huset ligger i et fantastisk smukt, fredet landskab ikke langt fra den vandrende klit Råbjerg Mile. Her er "højt til loftet" og en nærmest healende fred og ro.

Har man lyst til lidt god mad og et glas vin, er det rigtig hyggeligt at besøge Hjorts Hotel der ligger bare ti minutters gang væk. I nærheden ligger også Langagergård med turridning på islandske heste.

Det tager kun 15 min. at køre til Skagen, hvor man både kan besøge Grenen, de kendte museer,  en af de mange restaurenter eller bare shoppe og spise is.


Udlejning

Kontakt os for reservation, ledighed og evt. yderligere spørgsmål. Allan Bernhoft og Karin Bernhoft, Eskjær, 9870 Sindal. Tlf. 98 93 05 03